Reader’s letter: a wonky Woolies?

I HAVE observed that the new Woolworth’s building currently being constructed in New Norfolk is being constructed wrongly. Either that, or the drawings of it on display on the wall of the council chambers are wrong. I say this because according to the drawings, there are no window openings in the rear wall sections (Elevation C) that have already been installed, yet there are some in the side wall section (Elevation D) next to the already existing street. Yet on the already installed sections, currently the opposite apply. There are window openings in Elevation C and none in Elevation D. Why? Who stuffed up?

PHILLIP TRUSCOTT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LIKE THIS ARTICLE? SHARE ON SOCIAL MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Local Weather

COVID-19 Advice and Links

Latest headlines

Filter by topic

New Norfolk News Archive

RSS Tas articles feed